Wirasa Etnik Kreatif 2018

Here we go again, for the last semester we are here we was being invited to go to the event of Wirasa Etnik Kreatif 2018. It was being held at Uitm Shah Alam. The total of participants is 14 group from the different of departments. Event yang sangat gempak dan havoc. Tak sia2 laa pergi. Hahaha.. Semoga kemenangan berpihak pada Fakulti Pendidikan. Ceehh.. Hehehe, aamiin.

Advertisements

The Barai Berjemaah

Guys, lepas ni pandai2 la bawa haluan masing2. Jangan rindukan aku kat sini. Aku okay, serius aku okay. Hmmm. Satu je aku nk korang ingat, aku takkan pernah lupakan kenangan yang pernah kita cipta selama 4 tahun kita bergelar ‘student’, barai sama2, tak tidur siapkan assignment dan projek, makan maggi share 1 mangkuk, tidur kat studio, macam2 laa… Banyak sangat laa kenangan yang kita dah lalui sama2. Kena saman ngan polis bantuan pun kita pernah, kena masuk mahkamah alasan tak datang majlis amanat dekan pun kita pernah kena sama2. Dah sampai sini je, aku dah malas taip panjang2 japgi banjir pulak dalam ni.

Yang ikhlas,

Cikpah